Jääkiekko vedonlyöntiopas

Suomessa ylivoimaisesti suosituin laji on jääkiekko, ja sama pätee myös vedonlyönnin kohdalla. Monille aihe on toki tuttu, mutta vinkkejä ja vivahteita ei koskaan voi olla liikaa. Vaikka artikkelin on tarkoitus toimia oppaana uusille jääkiekosta kiinnostuneille vedonlyöjille, niin voi sieltä löytyä myös hyödyllistä nappula tietoa konkareille. Eri vetotyypit on eritelty ja jokaiselle löytyy selitystä sekä vinkkejä miten niiden kanssa kannattaa toimia. Lisäksi tarjolla on myös vihjeitä ihan perus kohteiden valintaan ynnä muuta. Mukavia lukuhetkiä!

Jääkiekon pääsarjat vedonlyönnissä

Alta löydät tietoa maailmanlaajuisesti eri pääsarjoista. Tarkoitus on avata hieman tarkemmin sarjojen rakennetta, pelimääriä ym. Nämä ovat nimittäin hyvin tärkeitä asioita vedonlyönnin kannalta, varsinkin jos tarkoitus on grindata ihan tosissaan paalua.

Suomi - Liiga (ent. SM-Liiga)

 • Joukkeita: 15
 • Runkosarjan ottelumäärä per joukkue: 60

Liiga on toki Suomessa seuratuin kiekkoliiga, joka ei varmaan yllätä ketään. Kotimaamme pääsarja on edelleen yksi Euroopan kovatasoisimmista sarjoista. Kuitenkin joukkuemäärän lisääntyminen on vaikuttanut Liigan joukkueiden väliseen tasapainoon hyvinkin paljon, ja ero kärjen sekä heikompien joukkueiden välillä on kasvanut melko suureksi paikoittain. Vedonlyönnin kannalta Liiga saattaa olla välillä hieman erikoinen, sillä maajoukkuetaukojen vuoksi joukkueet saattavat joutua pelaamaan välillä jopa neljän ottelun viikkoja. Siihen päälle, kun laittaa CHL:n tuomat ylimääräiset pelit, niin rasitukseen kannattaa kiinnittää ylimääräistä huomiota.

Ruotsi - SHL (ent. Elitserien)

 • Joukkueita: 14
 • Runkosarjan ottelumäärä per joukkue: 55

Ruotsin pääsarja SHL saa Suomessa liian vähän huomiota, kun ottaa huomioon sarjan tason, veodnlyöntimahdollisuudet, sekä Suomalaispelaajien määrän. SHL:stä on hyvä kertoa se, että pelin taso on noussut huomattavasti. Monet muistavat Ruotsin pääsarjan 2000-luvun alusta, jolloin siellä pelattu jääkiekko ulvoi fyysisyyden puutetta. Tähän on kuitenkin tullut huomattava muutos, sillä SHL on mennyt kotimaisen Liigan ohi, kun puhutaan jääkiekon tasosta. SHL tarjoaa katsojilleen erinomaista viihdettä, ja siihen päälle varsin mielenkiintoisia vaiheita vedonlyönnin kannalta.

Sveitsi - NL (ent. NLA)

 • Joukkueet: 12
 • Runkosarjan ottelumäärä per joukkue: 50

Suomessa nimeä Sveitsin liiga kantava sarja tunnettiin vuosina 2007-2017 nimellä NLA, mutta mediaseksikkäästi se lyhennettiin NL:ksi menneelle kaudelle. Sarjana NL on erittäin mielenkiintoinen, sillä se tarjoaa varsin kova tasoista huippu-urheilua. Tämä johtuu siitä, että joukkueilla on suhteellisen syvät taskut ja rostereista löytyykin entisiä NHL pelaajia, jotka tulevat jäähdyttelemään uransa viimeiset kaudet Eurooppaan. Älkää kuitenkaan antako sen hämätä, sillä Sveitsin pääsarjassa pelataan todella tasokasta kiekkoa, joka tarjoaa huikeita jännitysnäytelmiä katsojille.

Eurooppa - CHL (Champions Hockey League)

 • Joukkueet: 32
 • Runkosarjan ottelumäärä per joukkue: 6

CHL eli Champions Hockey League on 26 Eurooppalaisen jääkiekkojoukkueen, IIHF:n, sekä kuuden Euroopan pääsarjan kasaama mestareiden liiga. Kyseessä on siis periaatteessa vastine jalkapallon mestarien liigalle, vaikka ihan samoissa mittasuhteissa ei ihan vielä olla. CHL tuo paljon lisää makua jääkiekko maailmaan, ja samalla tarjoaa upeita mahdollisuuksia vedonlyöjille, sillä eri pääsarjojen joukkueet pääsevät kohtaamaan toisensa peleissä joissa on merkitystä. Sarja tuottaa vedonlyöjille myös harmaita hiuksia, sillä todella suuria yllätyksiä nähdään jokaisella kierroksella, kun altavastaajat nousevat isoihin voittoihin ennakkosuosikeista. Kuitenkin erittäin laadukasta seurattavaa ja vedonlyöjille varmasti mielenkiintoinen sarja.

Venäjä - KHL

 • Joukkueet: 25
 • Runkosarjan ottelumäärä per joukkue: 62

Maailman toisiksi kovin jääkiekkosarja herättää tunteita päivästä toiseen. Suomalaista väriä KHL:ssä edustaa Helsingin Jokerit, joka jakaa mielipiteitä koko sarjan tavoin. Tämä näkyy vahvasti myös mediassa, sillä vastakkainasettelu on varsin hyvin selvillä. Fakta on kuitenkin se, että Helsingin Hartwall Arenalla pelaa Suomen seuratuin sekä vihatuin jääkiekkoseura parempi tasoista jääkiekkoa, kun mitä Suomessa on koskaan ennen sarjatasolla nähty. Vedonlyöjille KHL:n rantautuminen Suomeen on tarjonnut myös komean määrän lisää pelattavaa. Koska Jokereiden otteet kiinnostavat, on se luonnollisesti lisännyt myös koko sarjan vedonlyöntiä, sillä Venäläiset joukkueet tulevat nopeasti tutuksi pelkästään Jokereidenkin pelejä seuraamalla.

Pohjois-Amerikka - NHL

 • Joukkueet: 31
 • Runkosarjan ottelumäärä per joukkue: 82

Tarunhohtoinen, maailman kovin, seuratuin, ja rakastetuin kiekkosarja on tietysti Yhdysvalloissa sekä Kanadassa pelattava NHL. Maailman kovinta kiekkoa lokakuun alusta kesäkuun puoleenväliin tarjoaa loputtoman määrän vedonlyöntikohteita. NHL onkin jääkiekon saralla ehdottomasti mielenkiintoisin liiga, sillä vaikka kärki- ja häntäpään joukkueiden ero tuntuu suurelta, voi altavastaajat voittaa minkä tahansa pelin. NHL:n pelitahti on niin tiukka, että suurimmatkin mestarisuosikit uivat syvissä vesissä jossain vaiheessa kautta, sillä rasitus on niin älyttömällä tasolla. Lisäksi kertoimissa on usein mielenkiintoista pelattavaa, joka on usein erittäin tervetullutta vaihtelua.

Kuusi pointtia jääkiekko vedonlyöntiin  

 • Lyö singlejä
  • Monen kohteen combo-vedot eli “rekat” ovat herkkiä kaatumaan jo ensimmäiseen peliin. Kerroin toki näille rekoilla on suurempi, mutta riski kasvaa huomattavasti. Lyömällä yhden kohteen vetoja tasaisella panoksella hyvän taustatyön kanssa nostaa voittamisen mahdollisuutta huomattavasti. Vedonlyönti on pitkäjänteistä työtä, joka palkitsee vedonlyöjän pitkällä aikavälillä.
 • Älä lyö vetoa päihtyneenä
  • Päihtyneenä vedonlyönti on sama, kun heittäisi rahaa kaivoon. Arviointikykysi ei ole normaali ja teet ratkaisuita hetken mielijohteesta. Monesti myös tunteet vaikuttavat humalassa ollessa, joten rationaalinen ajattelu kärsii ja todennäköisesti työnnät liian isoa panosta huonoihin kohteisiin. Selvinpäin olet tarkempi ja huolellisempi -> lyöt vetoa fiksummin.
 • Vertaile kertoimia
  • Maailmalla on kasoittain vedonlyöntiä tarjoavia operaattoreita, jotka tarjoavat samoja kohteita. Kertoimet vaihtelee paljon, joten kannattaakin ehdottomasti aina verrata useamman sivuston kertoimet ennen vedon lyömistä sisään. Hyviä kertoimia usein tarjoaa mm. Unibet, Nordicbet, Rizk, sekä Nopeampi. Kannattaakin verrata näiden sivustojen kertoimia esimerkiksi Veikkauksen kertoimiin, niin huomaat nopeasti miksi kansainväliset tarjoajat ovat parempia.
 • Pelikassanhallinta
  • Luo itsellesi kuukausittainen budjetti, jonka olet myös valmis häviämään. Vedonlyönti ei ole ruusuilla tanssimista ja tulee kuukausia jolloin vetosi häviävät yksi toisensa perään, se kuuluu asiaan. Mikäli budjettisi on esimerkiksi 100 euroa kuukaudessa panosta esimerkiksi kaksi euroa per lappu. Siten pystyt graindaamaan useita vetoja sisään, jotka palkitsevat sinut pitkässä juoksussa. Esimerkissä on siis käytetty kahden prosentin sääntöä, jota pidetään yleisesti fiksuna panos kokona.
 • Pidä hermosi kurissa
  • Kuten sanottua; tulee kuukausia jolloin kaikki vetosi menevät reisille. Se kuuluu asiaan eikä siitä pidä ottaa tilttiä päälle. Jos huomaat, että betsaaminen ottaa aivoon, eikä siitä tunnu tulevan mitään pidä vaikka parin viikon tauko. Jos olet tiltissä pelaat helposti liian isolla panoksella ja montutat kassasi, jonka jälkeen hermot on entistä kireämmällä.
 • Jos et osaa olla objektiivinen, älä lyö vetoa oman suosikkijoukkueen peleistä
  • Urheilufanit ovat fanaattisia, eikä omaa joukkuetta osata kritisoida välttämättä oikealla tavalla. Jokainen peli lähdetään aina voittamaan, ja realismi vastustajan kovuudesta saattaa unohtua täysin. Jos et pysty näkemään eroja oman suosikkisi ja vastustajan väliltä, valitse mieluummin toinen ottelu kohteeksi, sillä oman suosikin jatkuva betsaaminen köyhdyttää nopeasti, ellet satu olemaan sellaisen joukkueen fani, joka voittaa yli 70% otteluistaan.

Erilaiset veto muodot, ja miten ne toimivat  

Laji on viihdyttävää seurattavaa ja tarjoaa vedonlyönnin saralla paljon mahdollisuuksia. Seuraavaksi tutustumme tarkemmin erilaisiin veto muotoihin sekä kohteisiin. Tarkoitus on avata kaikki mahdollisimman hyvin ja selkeästi helpottamaan vedonlyönnin aloittamista, tai syventymään siihen. Alta löydät ensi alkuun hieman termistöä helpottamaan lukemista.

 • ML = Moneyline
 • O/U = Over/Under tai Yli/alle
 • Handicap = Tasoitusveto
 • Asian handicap = Aasialainen tasoitusveto 

Suomalaisten lempparit, eli 1x2 vedot

Perinteisen 1x2 vedot ovat ehdottomasti suurin suosikki Suomalaisten vedonlyönti lapuille. Pitkävetolappujen laittaminen sisään R-Kioskilla on helppoa, ja sillä saa lisää jännitettävää otteluihin. Fiksua se ei välttämättä silti ole, sillä Veikkauksen tarjoamat kertoimet harvoin ovat kilpailukykyisiä kansainvälisten palveluntarjoajien kanssa. Sen lisäksi pelkästään varsinaisen peliajan tulokseen perustuvien vetojen lyöminen ei ole finanssien kannalta välttämättä kovinkaan fiksua. Tämä johtuu siitä, että liki puolet NHL otteluista esimerkiksi menee jatkoajalle tai rankkareille. Toki lyömällä singlenä tasureita pitkävedossa voit voittoja kairata, mutta siinä ei loppujen lopuksi ole ihan kauheasti järkeä.

1x2 ihmisille tästä artikkelista löytyykin ehdottomasti paljon hyödyllistä tietoa, sillä nyt on aika lähteä kehittämään vedonlyönti tottumuksia.

Moneyline -vedot

Toisin kuin monissa muissa urheilulajeissa, niin kansainvälisesti moneyline vedot ovat jääkiekossa erittäin suosittuja. Tämä johtunee osittain siitä, että yhä useampi ottelu päättyy varsinaisella peliajalla tasapeliin, ja voittajaa joudutaan hakemaan jatkoajan tai jopa rankkareiden kautta. Tässä vaiheessa mukaan kuvaan astuvat ML betsit.

Moneyline -vedot ovat vetoja, jossa betsataan ottelun voittajaa mukaan luettuna jatkoaika sekä voittomaalikilpailu, eli rankkarit. ML kohteiden kertoimet on yleensä aavistuksen matalammat, kuin 1x2 kohteiden, mutta älkää missään nimessä antako sen hämätä. 1x2 kohteen valitseminen ML kohteen yli kertoimen vuoksi ei ole fiksua vedonlyöntiä, ja siitä tavasta kannattaakin päästää irti nyt. Vaikka kerroin on pienempi, niin saat silti panokselle enemmän vastinetta, kun vaihtoehtoisia lopputuloksia on vain yksi. Lisäksi lappusi on elossa ottelun päätössummeriin saakka toisinkuin pitkävedossa.

Moneyline -vedot nousevat pudotuspeleissä vielä suurempaan rooliin, kun joukkueet pelaavat golden goal jatkoaikoja, ja maalimäärät putoavat, jonka myötä nähdään yhä enemmän jatkoaika otteluita.

Esimerkkinä vielä 14.9.2018 pelatusta KalPa - Jukurit ottelusta:

 • 1x2: Kalpa - X - Jukurit
  • 1,86 - 4,30 - 3,62
 • ML: Kalpa - Jukurit
  • 1,52 - 2,60

Yli/Alle vedot

Over tai Under, eli O/U vedot ovat hyvin yleisiä vetomuotoja tänä päivänä, ja varsinkin alkukaudesta näiden kanssa kannattaa olla hereillä. Monet voittavat vedonlyöjät pelaavat paljon O/U betsejä, koska ne on suhteellisen helppo saada osumaan, kun seuraa otteluita sekä joukkueita hieman enemmän. Jääkiekossa maalimäärät laskee tasaisesti, sillä puolustajat eivät ole enään puujalkaisia pujottelukeppejä, maalivahtien varusteet ovat suuremmat, sekä maalivahdit parempia tänä päivänä, kuin koskaan aikaisemmin. Tämä on vaikuttanut toki olennaisesti O/U vetojen yleisimpiin linjoihin. Aiemmin raja oli O/U 8,5 maalia, nykyään se on monesti 6,5 tai jopa 5,5. Tämä ei tosin päde NHL:ssä, sillä 2018-19 kaudelle tulleet varustemuutokset ovat nostaneet maali odottamaa rapakon takana.

Jokaisen ottelun maalimäärään vaikuttaa useat tekijät, joita pitää ottaa huomioon, ennenkuin alkaa lyömään vetoja sisään.

 • Alkukaudesta kannattaa varsinkin NHL:ssä lyödä Yli 6,5 maalia ensimmäiset 5-6 kierrosta, varsinkin sellaisten joukkueiden kanssa jotka yleisesti ovat maali nälkäisiä. Tämä johtuu siitä, että ensimmäisten kierrosten aikana joukkueiden peli hakee uomiaan ja peleissä saattaa tulla nopeasti yli 10 maaliakin, jolloin vedonlyöjän kassa kilisee.
 • Tarkista aloittavat maalivahdit, mikäli molemmilla on kokemattomat kassarit tai vaikka toisella kakkosveskari maalissa saattaa kiekko päätyä häkkiin useammin.
 • Erikoistilannepelaaminen, tarkista molempien YV sekä AV prosentit. Mikäli toisen joukkueen AV on heikkoa ja toisen YV murhaavaa on maaleja yleensä erikoistilanteissa tiedossa -> Yli 5,5 maalia on hyvä veto.
 • Aiempaan kohtaan liittyen kannattaa tarkistaa myös minkä verran joukkueet tuppaavat istumaan jäähyboksissa, sillä jäähyilyn täyteiset ottelut nostavat yleensä maaliodotusarvoa.
 • Alkukausi on Over kohteiden kulta-aikaa, Underia kannattaa lyödä, kun pelitavat ovat asettuneet aloilleen ja varsinkin peleissä jossa panos on suuri (pudotuspelit).

Tasoitusvedot ja aasialaiset tasoitusvedot

Ennen kuin syvennytään itse vetoihin on hyvä erotella tasoitusvedot ja aasialaiset tasoitusvedot toisistaan. Molemmat tarjoavat pelaajille varsin mielenkiintoisia kohteita, joilla voi saada hyvää singleä lapulle, mutta tärkeää on kuitenkin tutustua ja tietää mitä on tekemässä, ennen kuin läpsii betsit sisään.

Asian Handicap - aasialainen tasoitusveto

Aasialaiset tasoitusvedot on kaikista helpoin selittää esimerkin avulla, mutta ennen sitä on erittäin hyvä tietää, että mikäli peli päättyy tasan ja olet lyönyt aasialaisen tasoitusvedon, saat panoksesi takaisin. Eli et siis voita tai häviä mitään. Tästä syystä asian handicap vetojen kertoimet ovat usein pienempiä, kuin 1x2 tai moneyline vetojen.

Otetaan esimerkkinä aiemmin käytetty 14.9.2018 pelattava Kalpa vs Jukurit ottelu.

 • Napataan lapulle kuvitteellisesti Jukurit +2,5
  • Tämä tarkoittaa sitä, että hävitäksesi vedon tulee Kalpan voittaa kolmella maalilla.
  • Käytännössä siis jos Kalpa voittaa ottelun 2-0, on vetosi silti voittava koska Jukureille on vedossasi annettu 2.5 maalia eteen.
 • Toinen hieman vaikeampi esimerkki samaisesta pelistä on two way handicap -veto.
  • Laitetaan lapulle Kalpa vs. Jukurit peliin Jukurit +1,0 & +1,5.
  • Tämä tarkoittaa sitä, että puolet panoksesta on Jukureiden voitolle, tasurille tai maksimissaan yhden maalin tappiolle. Toinen puolikas on Jukureiden voitolle, tasurille tai alle 1,5 maalin tappiolle.
  • Mikäli Kalpa voittaa 1-0 palautetaan toinen puolikas panoksesta (Kalpa 1 - +1 Jukurit) ja toinen puolikas voittaa (Kalpa 1 - +1,5).

(European) Handicap - tasoitusveto

Kuten yllä käy ilmi, on aasialaiset tasoitusvedot hieman hämmentäviä alkuun, mutta kun niihin pääsee sisälle löytyy sieltä yleensä paljon mielenkiintoisia kohteita pelattavaksi. Seuraavaksi käsitellään eurooppalaiset tasoitusvedot, jotka ovat hieman yksinkertaisempia, kun idästä tulevat kaimansa. Avataan tämäkin esimerkin kautta, ja otetaan samainen Liigaottelu framille.

 • Lyöt Kalpa vs. Jukurit peliin tasoitusvedon Jukurit +2.
  • Ottelu päättyy kuvitteellisesti Kalpalle 2-0, eli vetosi kanssa lopputulos on 2-2.
  • Koska ottelu päättyy tasan, on vetosi häviävä.

Summa summarum: Mikäli lyöt aasialaisen tasoitusvedon, ja ottelu päättyy tasan on vetosi voittava, kun taas eurooppalaisella tasoitusvedolla on lappusi häviävä.

Toivottavasti tämä käy järkeen ja auttaa ymmärtämään näiden vetojen eron. Ero on suhteellisen pieni, ja vain ja ainoastaan tasapelien tuloksissa, mutta se tekee eron näiden välille. Seuraavaksi puhutaankin sitten enemmän siitä mitä tasoitusvetoja kanttaa lyödä ja miten.

Negatiiviset tasoitusvedot

Negatiivinen tasoitusveto tarkoittaa sitä, että lyöt esimerkiksi aiemmin käytettyyn esimerkki otteluun Kalpan ja Jukureiden välillä esimerkiksi Kalpa -1,5. Jotta vetosi on voittava tulee Kalpan silloin voittaa kahdella maalilla. Näillä negatiivisilla tasoitusvedoilla saa yleensä parempaa kerrointa joukkueen voitolle, mutta se tuo mukanaan myös suuremman riskin.

Usein neuvotaan olemaan lyömättä negatiivisia tasoitusvetoja, ja täysin syystä. Monet lyövätkin esimerkiksi oman suosikkijoukkueensa voittoa -1,5 kertoimella, koska sillä saa kerrointa boostattua ja ajatuksena on, että "tekee sitten yhden tyhjiin". Tämä ei ole fiksua vedonlyöntiä, sillä johtoasemassa pyritään usein mieluummin purkamaan paine sen sijaan, että yritettäisiin maalia yhden maalin johdossa omasta päästä. Kiekko puretaan mieluummin keskialueen yli jotta päästään vaihtamaan tuoreet jalat puolustamaan loppurutistusta.

Jos kuitenkin haluat ehdottomasti lyödä negatiivisia tasoituksia, niin ole tarkkana valitsemiesi kohteiden kanssa, ja tee taustatyö huolella.

Positiiviset tasoitusvedot

Positiiviset tasoitusvedot ovat erinomainen vaihtoehto napsia vetolapulle, kun työnnät betsejä sisään. Altavastaajien lyöminen positiivisella tasoituksella on varsinainen sampo, jos tiedät mitä olet tekemässä. Tämä johtuu siitä, että positiivisella tasoituksella pelataan lähestulkoon poikkeuksetta altavastaajaa.

Otetaan tähän esimerkki rapakon takaa NHL:stä selittämään miksi näitä kannattaa lyödä negatiivisten sijaan, hypoteettisessa ottelussa kohtaa Stanley Cup voittaja Washington Capitals sekä liigan jumbo Buffalo Sabres:

 • Capitals on paljon maaleja tekevä joukkue, joka kaiken järjen mukaan voittaa ottelun jopa kolmella maalilla. Samaisesta syystä Capsin kertoimet negatiivisellakin tasoituksella eivät ole kovin kummoisia.
 • Sen sijaan nappaa lapulle esimerkiksi Sabres +2,5 tai jopa +3,5. Kerroin on suurempi, kun Capsin voitolle ja lapun voiton todennäköisyys yleisesti suurempi.
 • Vaikka Capsin rosteri yli juoksee Sabresin paperilla 7-0 joka pelissä, ei todellisuus kuitenkaan ole sama asia. Hyvätkin joukkueet taipuvat heikommille, ja niissä piilee vedonlyöjälle mahdollisuuksia.
 • Tässä myös pätee otteluiden lopun mantra: johdossa oleva joukkue usein mieluummin turvaa yhden, kahden, tai kolmen maalin johtoaan, sen sijaan, että lähtisi hakemaan lisää osumia. Sen takia altavastaajaa kannattaa lyödä positiivisella tasoituksella.

Jääkiekko vedonlyönti strategia

 • Kun lähdet lyömään vetoa jääkiekko-ottelusta on aina hyvä tehdä taustatyötä, ja tarkistaa tiettyjä asioita molemmista joukkueista:
 • Sen hetkinen pelikunto, miten edelliset viisi ottelua on mennyt.
 • Kummalla on kotipeli, onko kotietu ollut miten hyödyllinen joukkueelle?
 • Loukkaantumiset ja tähtipelaajien huilaamiset
  • Loukkaantumisten kanssa kannattaa olla kuitenkin suhteellisen optimistinen. Yhden pelaajan puuttuminen ei välttämättä heikennä joukkuetta huomattavasti vaikka olisikin top 6 pelaaja.
  • Esimerkiksi Pittsburgh Penguins on edelleen kivikova vaikka Malkin tai Crosby olisikin poissa.
 • Sarjataulukon tilanne, minkä tasoiset joukkueet ovat vastakkain kyseisen kauden suoritusten mukaan.
 • Aloittavat maalivahdit, jos toisella joukkueella on kakkosveskari maalissa jolla ei ole pelituntumaa nostaa se yleensä vastustajan maali odottamaa.
 • Tarkista molempien joukkueiden koti ja vieras tilastoja, sillä ne antavat hyvää yleiskuvaa siitä, minkälainen ottelut voisi olla tulossa.
 • Tärkeää on myös tarkistaa edellisen 10 päivän ohjelma molempien osalta. Jos toinen joukkue on pelaamassa viidennen ottelun tuohon aikaan, ja toinen kolmannen niin se vaikuttaa pelaajien jaksamiseen.
 • Onko kyseessä back-to-back ottelut? Mikäli kyllä, niin maalivahdit sekä yllä mainittu ottelutahti nostaa merkitystään jossain määrin vähemmän pelanneen joukkueen kohdalla.

Suosikille ei kannata lyödä moneylinea vaan koska se on suosikki voittamaan ottelun. Huomioon tulee ottaa monia asioita, jotka vaikuttavat lopputulokseen. Monet betsaajat lyövätkin lapuille suosikin moneyline betsejä, joka laskee kyseisiä kertoimia. Tällöin palautus summat laskee myös, mikäli peesaat massaa. Siksi kannattaakin tarkistaa altavastaajan positiivisia tasoitusvetojen kertoimia, sillä voit helposti saada niille paremman valuen.

Yhteenveto vedonlyönnistä jääkiekon parissa

Vedonlyönti tuo mukavasti lisää mielenkiintoa ja jännitystä otteluihin jotka eivät muuten välttämättä säväytä suuntaan tai toiseen. Hyvällä strategialla vedonlyönti on myös mukava harrastus, jonka myötä voit kasvattaa pankkitilisi saldoa. Muista aina pitää aivot mukana, älä betsaile kännissä tai ollessasi tiltissä. Toivottavasti tämä opas auttaa sinua, kun lähdet betsailemaan jääkiekko-otteluista.

Teemu Maarela image
Teemu Maarela Maarela [email protected] Head of Esports

Teemu Maarela is an all around esports guy, who is desperately in love with Dota 2. He is the Head of Esports of the company and contributes to Esports Vikings in Finnish and English.

Gdpr Image

Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi

Painamalla mitä tahansa linkkiä sivustollamme, annat hyväksyntäsi evästeiden käytölle.